Tentang Kami

Qingdao Ruiyi Tools Co., Ltd. didirikeun taun 2004 Aya langkung ti 100 karyawan terampil. Perusahaan perenahna di Kota Yinzhu anu pangageungna sareng terkenal di dunya, Kota Jiaonan, Qingdao Perusahaan caket sareng palabuhan Qianwan, palabuhan anu pangageungna di Qingdao di Wétan sareng 204 di jalan raya Nasional Kulon, Jalan Raya Tongsan di beulah kalér, cai anu merenah sareng angkutan darat Perusahaan taat kana prinsip "kualitas heula, pangpayunna konsumén; silih lengkepan Nyiptakeun kamakmuran "filsafat bisnis, khusus dina produksi sababaraha spésifikasi sareng modél Tirus, ban, roda karét, troli, mobil datar, mobil Warehouse kargo, alat mobil sareng produk sanésna, radiasi jaringan penjualan produk langkung ti 20 Propinsi nasional, kota.