Tentang Kami

Tentang Kami

Qingdao Ruiyi Pakakas Co., Ltd. didirikeun taun 2004 Aya langkung ti 100 karyawan terampil. Perusahaan perenahna di dunya panggedéna sareng terkenal Kota Yinzhu, Kota Jiaonan, Qingdao Perusahaan caket sareng palabuhan Qianwan, palabuhan pangageungna di Qingdao di Wétan sareng 204 di Kulon Jalan tol nasional, Jalan Raya Tongsan ka belah kalér, cai anu merenah sareng angkutan darat Perusahaan nuturkeun prinsip "kualitas heula, palanggan pangpayunna; silih lengkepan Nyiptakeun kamakmuran "filsafat bisnis, khusus dina produksi rupa-rupa spésifikasi sareng modél Ban, ban, roda karét, troli, mobil datar, kargo Mobil gudang, alat mobil sareng produk sanésna, radiasi jaringan penjualan produk langkung ti 20 nasional Propinsi, kota, daérah otonom, sareng diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Asia Tengah, Wétan Tengah Sareng sababaraha nagara sareng daérah di Afrika, kalayan kualitas anu saé sareng sampurna Saatos jasa penjualan parantos kéngingkeun dukungan sareng kapercayaan konsumén anyar sareng lami di panjuru dunya. 

Qingdao Ruiyi Pakakas Co., Ltd. narékahan pikeun salamet ku kualitas sareng pamekaran dumasar reputasi Produk Manufaktur Co., Ltd. mangrupikeun novel, lengkep sareng sababaraha rupa, kalayan fungsi anu dijamin Pikeun mastikeun pasokan waktos anu seueur dina jumlah anu seueur pesenan, tapi ogé pikeun sababaraha anu alit Produksi masal konsumén propésional. Narékahan pikeun ngawangun mérek anu kuat kalayan kinerja biaya anu saé Bedana jasa janten daya saing inti perusahaan, ngupayakeun Kualitas R & D anu luhur Produk énggal kalayan rentang lengkep sareng spésifikasi bakal ngadukung perusahaan sareng ngabagéakeun babaturan ti sagala rupa kahirupan Babaturan sumping ka Qingdao Ruiyi Mesin Manufaktur Co., Ltd. kanggo kunjungan, bimbingan sareng Industri Negosiasi bisnis, pamekaran win-win sareng kamajuan umum!

QINGDAO RUIYI MACHINERY MANUFACTURING CO, LTDdidirikeun taun 2010, ngagaduhan langkung ti 200 pagawé terampil. Tempatna di pangkalan produksi terkenal di dunya ban sareng roda roda-yinzhu Town, Jiaonan, Qingdao, padeukeut sareng palabuhan panggedéna di Pelabuhan Qingdao-qianwan di wétan, Jalan Raya Nasional 204 di beulah kulon, Jalan Raya Tongjiang-sanya di beulah kalér, resep transportasi darat sareng cai anu merenah. Dipandu ku filsafat Quality First Customer Supreme, Saling Dukung, Kamakmuran Umum ", perusahaan kami ngahasilkeun, barrows roda, ban karanjang alat, ban karét, castors, dina truk tangan bentuk, trolley tangan sareng gerobak alat sareng sababaraha spésifikasi sareng model Penjualan jaringan c overs langkung ti 20 propinsi, kota sareng daérah otonom. Produk kami diékspor ka nagara deungeun sareng daérah sapertos Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Asia Tengah, Wétan Tengah, jst. Kami parantos kéngingkeun dukungan sareng kapercayaan anu anyar sareng anu lami konsumén ku kualitas anu saé pisan sareng layanan purna jual anu sampurna. Wilujeng sumping rerencangan ti sadaya lapisan masarakat kanggo nganjang pikeun bimbingan, negosiasi bisnis, pangembangan umum sareng kamajuan umum.