Tanjakan mobil pantai

Pedaran pondok:

Téknologi gabungan ganda ngamungkinkeun pangguna ngalipet heula teras muterkeun tanjakan kana ukuran anu cekap kanggo dikemas kana rohangan anu sempit.
Sambungan ganda pikeun bungkusan: Téknologi gabungan ganda ngamungkinkeun pangguna ngalipet heula teras muterkeun tanjakan kana ukuran anu cekap kanggo dikemas kana rohangan anu sempit, sapertos handapeun ATV atanapi di tukangeun korsi treuk. Tanjakan ieu ngabéréskeun masalah panyimpenan sareng cocog pikeun rohangan anu teu tiasa kahontal ku tanjakan biasa.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, nyemprot, inspeksi, assembling, bungkus, produk réngsé.

Sambungan ganda pikeun bungkusan: Téknologi gabungan ganda ngamungkinkeun pangguna ngalipet heula teras muterkeun tanjakan kana ukuran anu cekap kanggo dikemas kana rohangan anu sempit, sapertos handapeun ATV atanapi di tukangeun korsi treuk. Tanjakan ieu ngabéréskeun masalah panyimpenan sareng cocog pikeun rohangan anu teu tiasa kahontal ku tanjakan biasa.

Ngolah sayatan: Motong daya tarik nyayogikeun fungsi loading anu merenah, mastikeun yén prosés ngamuat sareng ngabongkar teu ditekenkeun, sareng barang anjeun aman sareng dipercaya di lamping.

Jero ngonci diri: ngan kedah ngabuka lamping gabungan dua kali, lengkungan tiasa otomatis ngonci kana tempat sareng beban.

Aluminium entéh: ngan ukur 22 pon. Unggal lamping (44 lbs). Pikeun sapasang), lamping ieu didamel tina kelas penerbangan aviation, nyayogikeun kakuatan anu kuat sareng daya tahan kalayan henteu nambihan beurat.

Desain hemat rohangan:Desain tilu lipat kompak ngaheéat rohangan sareng ngajantenkeun gudang waktosna. Éta bahkan tiasa dilebetkeun kana kotak alat ranjang truk standar, kalebet cecekelan pikeun gampang dibawa.

Ngamuat aman: Sabuk korsi anu tiasa disetél kalebet pikeun mastikeun yén muat sareng ngabongkar pangalaman anu aman sareng mastikeun yén alat-alat anjeun aman dimuat kana treuk.

Tempat Qingdao.Chin
Jumlah Sedeng CW060
Bahan Baja
Warna Pérak
Kapasitas 3000LBS / 1500KG
Ngaran mérek JF
Port of Loading Palabuhan Qingdao
GW 78KG / PAIR
Ukuranna 4000 * 500 * 106mm
Jaminan 1Tahun
NW 76KG / PASAR
Pakét Palanggan Sarat Husus
Ngaran Produk Tanjakan aluminium

 

f1
f23
f2

♦ Anggo skénario

Tanjakan mobil pantai biasana dipaké pikeun ngangkut kendaraan off-road sareng mobil pantai. Ku nempatkeun tanjakan di tukangeun kendaraan angkutan, mobil pantai tiasa gampil lebet kana kendaraan angkot ngalangkungan tanjakan, sadar kana transportasi anu gampang sareng gancang sareng muat sareng ngabongkar momotanana.

f4
g5

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus

Atanapi taros Kami

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK