Tanjakan Mobil Pantai

  • Beach car ramp

    Tanjakan mobil pantai

    Téknologi gabungan ganda ngamungkinkeun pangguna ngalipet heula teras muterkeun tanjakan kana ukuran anu cekap kanggo dikemas kana rohangan anu sempit.
    Sambungan ganda pikeun bungkusan: Téknologi gabungan ganda ngamungkinkeun pangguna ngalipet heula teras muterkeun tanjakan kana ukuran anu cekap kanggo dikemas kana rohangan anu sempit, sapertos handapeun ATV atanapi di tukangeun korsi treuk. Tanjakan ieu ngabéréskeun masalah panyimpenan sareng cocog pikeun rohangan anu teu tiasa kahontal ku tanjakan biasa.