Gorobag sapédah

Pedaran pondok:

Jantenkeun tanjakan jasa penggantian minyak tanjakan mobil tiasa dianggo kalayan gampang sareng nyaman di handapeun mobil. Dijieunna tina awét, poliéster perawatan gampang, Pigura logam Kuat - Sistem roda gancang-lampiran ,, Cocogkeun gandeng sareng sisipan bolong Pastikeun Sirkulasi Udara Alus, Kalayan payun sareng panto tukang, angin buleud sareng pelindung hujan di panto payun, Top Mesh Net kalayan tutup anu tiasa diségel; kalayan strip reflektif sareng pemantul


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

parameter

Spesifikasi Produk (sacara umum) 130 * 72 * 95cm
Spesifikasi Produk (internal) 78 * 65cm (Lebar * luhur)
Bahan Pokok 1 Pigura baja poliéster / tubular 600D
Bahan Pokok 2 Ngalayang tameng (sakitar)
Bahan Pokok 3 Perlindungan hujan (payun)
Bahan Pokok 4 Kopling universal universal (pikeun sadaya sapédah)
Bahan Pokok 5 Ban pneumatik
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 40kg
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna Biru + hideung (gambar)

 

Bicycle Trailer (11)
Bicycle Trailer (2)

parameter

Spesifikasi Produk (sacara umum) 145 * 76 * 98cm
Spesifikasi Produk (korsi) 58 * 60cm (Lebar * luhur)
Bahan Pokok 1 Pigura poliéster / baja 600D
Bahan Pokok 2 Ngalayang tameng (sakitar)
Bahan Pokok 3 Perlindungan hujan (payun)
Bahan Pokok 4 Kopling universal universal (pikeun sadaya sapédah)
Bahan Pokok 5 Kabayang tukang: Kabayang payun
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 40kg
Kinerja Produk 2 2 in 1, trailer sapédah sareng panggunaan saklar karéta orok
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna Biru + hideung (gambar)

 

Bicycle Trailer (16)
Bicycle Trailer (10)

parameter

Spesifikasi Produk (sacara gembleng, alat jogging dipasang) 140 * 90 * 106cm
Spesifikasi Produk (kabayang) Ukuran ban tukang: 20 inci

Roda payun: 20 * 1,75 inci

Ban payun: 12.5 * 2,25 inci

Bahan Pokok 1 Pigura poliéster / baja 600D
Bahan Pokok 2 Ngalayang tameng (sakitar)
Bahan Pokok 3 Perlindungan hujan (payun)
Bahan Pokok 4 Kopling universal universal (pikeun sadaya sapédah)
Bahan Pokok 5 Kabayang tukang: Kabayang payun
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 40kg
Kinerja Produk 2 2 in 1, trailer sapédah sareng panggunaan saklar karéta orok
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna Beureum + hideung (gambar)

 

Bicycle Trailer (9)
Bicycle Trailer (8)

parameter

Spesifikasi Produk (internal) 76 * 61 * 47cm
Bahan Pokok 1 Pigura poliéster / baja 600D
Bahan Pokok 2 Ngalayang tameng (sakitar)
Bahan Pokok 3 Perlindungan hujan (payun)
Bahan Pokok 4 Kopling universal universal (pikeun sadaya sapédah)
Bahan Pokok 5 Kabayang tukang: Kabayang payun
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 40kg
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna Beureum + hideung biru sareng hideung + (gambar)
Bicycle Trailer (7)
Bicycle Trailer (6)
Bicycle Trailer (5)

parameter

Spesifikasi Produk (Sacara Keseluruhan) 78 * 61 * 50cm;

Kalayan ukuran tuas: 153 * 61 * 50cm

Spesifikasi Produk (Awak) 78 * 61 * 50cm;

Kalayan ukuran tuas: 153 * 61 * 50cm

Spésifikasi produk (roda) 16 inci
Bahan Pokok 1 Awak
Bahan Pokok 2 Pigura: bubuk dilapis baja tubular \ diameter, kandel témbok
Bahan Pokok 3 Ban pneumatik
Bahan Pokok 4 Réfléktor (nyarios + sisi + tukang 10 total)
Bahan Pokok 5 Kopling universal universal (lumaku pikeun sadaya sapédah)
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 80kg
Kinerja Produk 2 Kapasitas: 90L
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna hideung

 

Bicycle Trailer (4)
Bicycle Trailer (15)
Bicycle Trailer (3)
Bicycle Trailer (14)

parameter

Spesifikasi Produk (Sacara Keseluruhan) 156 * 72 * 82cm
Spesifikasi Produk (Internal) 71 * 41 * 24cm
Spésifikasi produk (roda) 16 inci
Bahan Pokok 1 Pelat awak
Bahan Pokok 2 Pigura: bubuk dilapis baja tubular \ diameter, kandel témbok
Bahan Pokok 3 Ban pneumatik
Bahan Pokok 4 Réfléktor (4 roda + deui)
Bahan Pokok 5 Kopling universal universal (lumaku pikeun sadaya sapédah)
Kinerja Produk 1 Beban maksimum: 80kg
Bahan bungkusan 175 LBS. 5 lapisan kotak bergelombang + 18KG panyalindungan naga poli
Pakét aksésoris Pakét palastik, kantong PVC
warna hideung

 

Bicycle Trailer (17)
Bicycle Trailer (13)
Bicycle Trailer (12)

♦ Fitur

* Dijieunna tina awét, perawatan poliéster gampang

* Pigura logam kokoh - Sistem gancang-lampiran roda,

* Nyocogkeun gandeng sareng sisipan bolong Pastikeun Sirkulasi Udara Alus

* Kalayan panto payun sareng tukang, angin buleud sareng pelindung hujan di panto payun

* Jala Jala Luhur kalayan tutup anu tiasa disegel; kalayan strip reflektif sareng pemantul

* Desain 3-in-1 pikeun dianggo salaku stroller, trailer, atanapi jogger;

* Kanopi sadaya-cuaca ngabantuan tameng tina panonpoé sareng hujan kalayan bolong sareng nutupan plastik;

* Korsi gaya sling ku abah kaamanan lima poin pikeun panangtayungan tambihan;

* Ngarobih tina gandeng kana jogger dina sababaraha detik nganggo kit anu kalebet;

* Aréa gudang tukang nyayogikeun rohangan tambahan di tukangeun bagian utama;

* Sistem marake handlock dina roda tukang ngamungkinkeun stroller tiasa dikonci dina tempatna;

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Ngaran Rand Junmei
Nomer Modél CW060
Aplikasi Wisata Pantai Hiking Kémping Wisata
Bahan Baja
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK