Perbaikan Mobil

  • Lift car repair ramp

    Angkat tanjakan ngalereskeun mobil

    Tanjakan perbaikan mobil angkat tiasa diangkat, desain anyar, gampang dianggo, utamina dianggo pikeun perawatan mobil, nganggo alat ieu tiasa gampang naékkeun jangkungna mobil, tanaga perawatan anu merenah pikeun ngalereskeun mobil.
    Produkna panjang 115cm sareng tiasa naék sareng turun dina kisaran 25-38cm. Éta didamel tina waja sareng beuratna sakitar 19-25kg.
    Janten jasa tanjakan minyak tanjakan mobil tiasa dianggo kalayan gampang sareng nyaman di handapeun mobil