Taros Kami

Qingdao Ruiyi Pakakas Co., Ltd.

Alamat

HUANDA Road, Lingang Industrial Park, West Coast New District, Qingdao City, Shandong Province, China

Telepon

Jualan: 86-0532-83198444

 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami