FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

Leres

Naha anjeun tiasa ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

Leres

Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

7 dinten

Naha anjeun muatan pikeun kapang? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

Biaya kapang biaya, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

Kapasitas unggal kapang

Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

Naon prosés produksi anjeun?

Konsumén nangtoskeun kuantitas produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

Naon kategori khusus produk anjeun?

1. Tanjakan ngalereskeun mobil

2. Wahana rekreasi luar

3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

4. kandang piaraan

5. Mobil alat kebon

6. PU kabayang

7. Kabayang karét

8. tanjakan Atv

Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

Mindahkeun bank

Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

AS, Kanada, Inggris, Perancis, Amerika, Eropa, jsb

Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

Leres, produk anu sami, urang gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

Hoyong damel sareng urang?