Alat kembang imah kembang kembang rak

Pedaran pondok:

Naha anjeun tukang kebon ngalaman atanapi ngan kuncup, kit ranjang taman ieu sampurna pikeun anjeun.
Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, nyemprot, inspeksi, assembling, bungkus, produk réngsé.
Perlindungan pepelakan sareng nutrisi: Turunna rumah kaca tiasa ningkatkeun ngahasilkeun pepelakan ku nyayogikeun lingkungan anu haneut sareng ngandung gisi. Éta ogé nyegah pangaruh cuaca ekstrim, ngamungkinkeun anjeun melak pepelakan anu henteu normal tumuh saé di daérah anjeun. Anjeun tiasa milih buah sareng sayuran sapanjang taun dina usum salju.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Blanking, stamping, bending, bending, welding, polishing, sandblasting, spraying, inspeksi, assembling, packaging, produk jadi

Perlindungan pepelakan sareng nutrisi: Turunna rumah kaca tiasa ningkatkeun hasil pepelakan ku nyayogikeun lingkungan anu haneut sareng ngandung gisi. Éta ogé nyegah pangaruh cuaca ekstrim, ngamungkinkeun anjeun melak pepelakan anu henteu normal tumuh saé di daérah anjeun. Anjeun tiasa milih buah sareng sayuran sapanjang taun dina usum salju.

Cocog sareng unggal peminat kebon:Naha anjeun tukang kebon ngalaman atanapi ngan kuncup, kit ranjang taman ieu sampurna pikeun anjeun. Kotak pot kembang ngajantenkeun melak bumbu, sayuran sareng pepelakan saderhana sareng bébas setrés. Anggo rumah kaca kanggo ngaraosan low pangropéa, kahaneutan sareng kalembaban di, sareng serangga sareng sato jauh.

Gampang dirakit:kualitas luhur, karat-buktina, bubuk-coated, ranjang taman baja galvanis sareng konektor plastik pikeun gampang dipasang. Panutup rumah kaca PE anu berkualitas tinggi ogé tiasa gancang dipasang dina pigura waja. Salaku tambahan, aya ujung kaamanan di luhur sareng handapeun. Panutup rumah kaca tiasa gampang disimpen dina kantong panyimpenan tertutup nalika henteu dianggo.

Ngahémat artos: Naékna biaya ramuan sareng produk tatanén ngajantenkeun tuang séhat mangrupikeun pilihan anu mahal. Tapi ieu henteu kedah kitu. Melak tuangeun anjeun sanés ngan ukur saé pikeun awak sareng pipikiran, tapi ogé pikeun dompét anjeun. Unggal taun anjeun tiasa mésér sababaraha buah, sayuran sareng bumbu karesep anjeun, kalayan sakedik artos taneman!

Perlindungan Komprehensif :Rumah kaca portabel dirancang pikeun ngalindungan pepelakan sareng bibit anjeun ngalawan kaayaan cuaca anu kasar sapertos hujan, angin, sareng salju. Éta tiasa nyiptakeun lingkungan anu pangsaéna pikeun pepelakan anjeun tumuh kalayan séhat sareng ngabantosan manjangan musim tanam anjeun!

Bahan PE anu ramah lingkungan: Kami nganggo Poliétilén kentel anu ramah lingkungan (PE). PE mangrupikeun résin termoplastik anu didamel tina étiléi polimérisasi, anu henteu bau, henteu toksik, sareng tahan suhu-handap anu saé, stabilitas kimia anu saé, sareng tahan korosi asam sareng alkali .

Struktur Kuat:Rumah kaca ngadopsi pipa baja tubular kualitas luhur salaku pangrojong pikeun ngajaga stabilitas sareng pepelakan panyumputan tina angin. Ogé, jaring pangrojong anu beurat cekap cekap pikeun nahan langkung baki siki, pepelakan pot sareng barang-barang enteng kanggo tumuh taneman.

Jenis Kebon imah kaca
Ngaran mérek QLYD
Bahan Pigura Logam
Bérés Ngabéréskeun Bubuk Dilapis
Fitur Dirakit Easilt, Eco Friendlt, Rodent Bukti, Porta
Warna Héjo
Bahan Lawon anyaman poli
Jandela 8
MQQ 100 pcs
Tempat Asalna Shandong, Cina
Jumlah Modél OEM
Tipe Logam Baja
Tekanan Dirawat Alam
Nami Taman Portabel 3 * 6 * 2 2mTunnel Polt Conservatory
Ukuranna 300cm * 600cm * 220cm
Aplikasi Tumuh pepelakan sareng sayuran sadaya musim
Pesenan Adat Narima
Nganteurkeun Waktos 30 dinten

 

fg
2
3

♦ Anggo skénario

Tanjakan mobil pantai biasana dipaké pikeun ngangkut kendaraan off-road sareng mobil pantai. Ku nempatkeun tanjakan di tukangeun kendaraan angkutan, mobil pantai tiasa gampil lebet kana kendaraan angkot ngalangkungan tanjakan, sadar kana transportasi anu gampang sareng gancang sareng muat sareng ngabongkar momotanana.

ff
g
f

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus

Sareng ngirim hiji email ka sales@ruiyitools.com

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah

Janten pembeli salajengna pikeun marios barang ieu.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Shandong, Cina
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 100 pcs
Ukuranna 300cm * 600cm * 220cm
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK