Pakakas Taman

  • Lawn roller

    Roller padang rumput hejo

    Roller padang rumput hejo cocog pikeun mupus karuksakan sareng ngabantosan ngawangun pertumbuhan anyar pikeun halaman rumput anu séhat, séhat. Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan. Sateuacan melak binih jukut énggal, roller padang rumput hejo tiasa ngabantosan tingkat anu henteu rata. Saatos bibit, gulung ngabantosan nyepetkeun pengecambahan ku mastikeun yén siki tiasa kontak sareng taneuh. Anggo roller padang rumput hejo cai pikeun ngabantosan sod énggal mantep, ngaleungitkeun kantong hawa sareng mastikeun akar hubungan sareng taneuh. Upami rodénsia sareng serangga parantos ngarusak jujukutan anjeun, gilinding padang rumput hejo ngabantosan leuweung pikeun saragam.
  • wheelbarrow

    gerobak

    Gerobak roda diwangun tina taneuh sareng anu dipikiran profesional.
    Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan.
    Dulang gauge beurat anu ditingkatkeun bakal ngerjakeun padamelan paling beurat.
    Ban bébas datar ngamungkinkeun panggunaan kontinyu dina situs padamelan paling hese.
    Gerobak roda diwangun tina taneuh sareng anu dipikiran profesional.