Roller padang rumput hejo

Pedaran pondok:

Roller padang rumput hejo cocog pikeun mupus karuksakan sareng ngabantosan ngawangun pertumbuhan anyar pikeun halaman rumput anu séhat, séhat. Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan. Sateuacan melak binih jukut énggal, roller padang rumput hejo tiasa ngabantosan tingkat anu henteu rata. Saatos bibit, gulung ngabantosan nyepetkeun pengecambahan ku mastikeun yén siki tiasa kontak sareng taneuh. Anggo roller padang rumput hejo cai pikeun ngabantosan sod énggal mantep, ngaleungitkeun kantong hawa sareng mastikeun akar hubungan sareng taneuh. Upami rodénsia sareng serangga parantos ngarusak jujukutan anjeun, gilinding padang rumput hejo ngabantosan leuweung pikeun saragam.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Roller padang rumput hejo ngabantosan anjeun ngajantenkeun halaman rumput anjeun sirik ti tatangga anjeun kusabab éta ngaleungitkeun karusakan anu disababkeun ku sato sareng musim.

Pilihan kahiji tina wahana luang outdoormerenahpraktis jeung épisién. Perlindungan lingkungan.

Digambar ku drawbar tugas beurat sareng ngagulung dina bantalan, dia.

Kendang nyayogikeun beuratna pikeun damel anu paling sesah, sedengkeun tungtung anu dibuleudkeun tiasa dianggo gagang anjeun sareng ngamungkinkeun setir langkung gampang.

Lapisan bubuk nyaéta corétan sareng tahan cuaca.

Panyimpenan gampang: nalika anjeun ngagulung padang rumput hejo anjeun, cukup solokan sareng gantungkeun roller kompak ieu di garasi, atanapi kabinna nyandak rohangan alit.

Roller kosong hampang sareng gampang diangkut.

Nyingkahan karuksakan padang rumput hejo: tungtung cilinder ngabantosan ulah ngarusak padang rumput hejo nalika muter, sedengkeun batang besi tua logam di luhur kendang ngajagaan roller tina puing nalika ngagulung.

Hook universal: ngandung pin hitch universal anu beurat tugas pikeun gampang ngagantelkeun roller kana rider atanapi traktor mana waé

Roller padang rumput hejo idéal pikeun mupus karusakan sareng ngabantosan ngawangun pertumbuhan anyar pikeun halaman rumput anu séhat, séhat.

Saatos bibit, gulung ngabantosan nyepetkeun pengecambahan ku mastikeun yén siki tiasa kontak sareng taneuh.

Anggo roller padang rumput hejo cai pikeun ngabantosan sod énggal mantep, ngaleungitkeun kantong hawa sareng mastikeun akar hubungan sareng taneuh.

Upami rodénsia sareng serangga parantos ngarusak jujukutan anjeun, a gilinding padang rumput hejo mantuan ngalancarkeun padang rumput hejo pikeun saragam.

1
dffg
vbgf

♦ Anggo skénario

 Nalika ngalereskeun kebon jeung padang rumput hejo, anjeun tiasa nganggo kami roller hukum, roller hukum urang tiasa ngabantosan ngawangun pertumbuhan anyar pikeun anu sampurna, padang rumput hejo séhat. Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan. Sateuacan melak binih jukut énggal, roller rumput tiasa ngabantosantingkat taneuh henteu rata. Saatos bibit, gulung ngabantosan nyepetkeun pengecambahan ku mastikeun yén siki tiasa kontak sareng taneuh. Anggo roller padang rumput hejo cai pikeun ngabantosan sod énggal mantep, ngaleungitkeun kantong hawa sareng mastikeun akar hubungan sareng taneuh. Upami rodénsia sareng serangga parantos ngarusak jujukutan anjeun, gilinding padang rumput hejo ngabantosan leuweung pikeun saragam.

q
9483151998_456718341
9483163794_456718341

♦ Anggo pamasangan

Produk ieu gampang dipasang. Mangga tingali manual instalasi sareng operasi.

Atanapi taros Kami.

♦ Masihan pelanggan

Konsumén umumna ngalaporkeun yén pangaruh panggunaan saé, operasi saderhana, pamasangan anu merenah sareng kualitas luhur

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
Warna hejo
Logo Logo ngarobih
MOQ 100 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK