Angkat tanjakan ngalereskeun mobil

Pedaran pondok:

Tanjakan perbaikan mobil angkat tiasa diangkat, desain anyar, gampang dianggo, utamina dianggo pikeun perawatan mobil, nganggo alat ieu tiasa gampang naékkeun jangkungna mobil, tanaga pangropéa anu merenah pikeun ngalereskeun mobil.
Produkna panjang 115cm sareng tiasa naék sareng turun dina kisaran 25-38cm. Éta didamel tina waja sareng beuratna sakitar 19-25kg.
Janten jasa tanjakan minyak tanjakan mobil tiasa dianggo kalayan gampang sareng nyaman di handapeun mobil


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

The angkat tanjakan ngalereskeun mobil tiasa diangkat, énggal rarancang, gampang dianggo, utamina dianggo pikeun pangropéa mobil, ngagunakeun alat ieu tiasa gampang naékkeun jangkungna mobil, merenah tanaga pangropéa ka ngalereskeun mobil.

Produkna panjang 115cm sareng tiasa naék sareng turun dina kisaran 25-38cm. Éta didamel tina waja sareng beuratna sakitar 19-25kg.

Mobil olahraga mangrupikeun hiji tantangan kusabab lemah ka darat sareng henteu pas kana tanjakan normal kusabab condongna langkung lungkawing.

Tanjakan low-profil ieu jalan kaluarna. Condongna nyaéta 11,5 derajat hipu sareng ukuran 66 inci panjangna.

Sakali dina tanjakan, mobil anjeun bakal diangkat 7 inci tina taneuh. Sét ieu dua angkat unggal 14 inci lébar dina tanjakan sareng 16 inci lega dina platform.

Aya ogé titik roda terpadu. Aranjeunna ngagaduhan kapasitas beurat 3.000 pon.

Ngawangun aluminium tina lift ieu ngajantenkeun awét. Condong langkung panjang sampurna pikeun kandaraan handap-ka-taneuh anu anjeun moal bisa meunang kaayaan.

Éta ogé ngagaduhan karét tina stripping dina handapeun pikeun tulung aranjeunna tetep aman dina tempat nalika anjeun ngajalankeun mobil anjeun kana éta.

Hanjakalna, aranjeunna ngagaduhan kapasitas beurat maksimum anu relatif handap. Ieu sanés janten masalah pikeun mobil sport anu langkung alit tapi tiasa janten masalah ku treuk anu diturunkeun atanapi mobil anu langkung beurat.

Las ogé sanés anu pangsaéna sareng tiasa résiko putus.

Susunan tanjakan ieu dirancang pikeun dianggo ku treuk atanapi kendaraan ageung sanés. Aranjeunna diuji beban pikeun panggunaan aman dugi ka 7.000 pon.

Unggal jalan lega 16 inci dina tanjakan sareng platform.

Aranjeunna ngagaduhan rarancang silang sareng unggal rung anu ngagaduhan permukaan traksi anu bererasi.Dina ahir platform anu eureun nangtung nangtung nangtung. 

Ieu bakal masihan anjeun seueur rohangan pikeun dianggo dina kendaraan.

Eureun roda ageung saé noél pikeun ngajauhkeun anjeun tina teu kahaja ngagugulung jauh teuing sareng tungtung tanjakan.

Tékstur daya tarik bererat dina hungkul mastikeun ban anjeun kéngingkeun cekelan anu aman sareng ngabantosan ngajaga tanjakan dina tempat nalika anjeun ngajalankeun éta.

Tempat Qingdao.China
Jumlah Sedeng CW060
Bahan Baja
Warna Warna Disaluyukeun
MQQ 500 pcs
Ngaran mérek Jumei
Aplikasi Wisata Pantai Hiking Kémping Wisata
Kapasitas 100
Logo Logo ngarobih
22
d
c3

♦ Anggo skénario

ce3
11

Dina pangropéa mesin mobil, jangkungna mobil tiasa diangkat. Pasang alat dina ban mobil pikeun ngangkat mobil sareng ngalaan rohangan pikeun personel perawatan lebet
Éta alat pangropéa wahana anu merenah sareng praktis pisan pikeun pamariksaan sareng perawatan handapeun mobil, kalayan kapasitas bantalan anu saé

♦ Fitur

Pasangan tanjakan mobil ieu cocog pikeun dianggo di bengkel, garasi atanapi bumi.

Dijieun ku baja tugas beurat.

Awét: Bérés beureum.

Silinder angkat hidrolik kalebet.

Kalayan Jack Hidrolik Terpasang.

Ngangkat kapasitas 2000 kg

Pikeun ban dugi ka 245mm (ban lega)

Total panjangna: 1150mm Drive.

Jangkungna tiasa diatur tina 270mm dugi ka 375mm 1 silinder hidrolik / per unit.

Ukuran tanjakan: 1150 x 240 x 270mm (L x W x H)

Ukuran platform: 380 x 250mm (L x W)

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus.

Atanapi taros Kami.

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah.

Janten pembeli salajengna pikeun marios barang ieu.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Ngaran Rand Junmei
Nomer Modél CW060
Aplikasi Wisata Pantai Hiking Kémping Wisata
Bahan Baja
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK