Ban Motor

Pedaran pondok:

Ban motor didamel tina karét, tahan maké, anti skid, buktina tusuk, tahan cimata, tahan suhu luhur, tahan suhu handap, ngolah presisi. Salaku pabrik ban motor, urang tiasa ngalakukeun unggal detail, anu langkung cocog pikeun motor, langkung merenah pikeun dipasang, sareng ukuran ban motor ogé tiasa disesuaikan. Struktur pigura anu anyar sacara nyata ningkatkeun stabilitas ngerem motor, setir anu tepat sareng corétan kaluar sudut anu langkung saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ban motor didamel tina karét, tahan maké, anti skid, buktina tusuk, tahan cimata, tahan suhu luhur, tahan suhu handap, ngolah presisi.

Salaku pabrik ban motor, urang tiasa ngalakukeun unggal detil, anu langkung cocog pikeun motor, langkung merenah pikeun dipasang, sareng ukuran tina ban motor ogé tiasa ngaropea.

Struktur pigura anu anyar sacara nyata ningkatkeun stabilitas ngerem motor, setir anu tepat sareng corétan kaluar sudut anu langkung saé.

♦ Tujuan

Ieu biasana dianggo pikeun motor salaku ban motor.

♦ Wilayah penjualan

Asia Tenggara, Éropa, Amérika sareng Afrika mangrupikeun bidang penjualan utama urang.

♦ Bahan

Ban kami utamina didamel tina karét. Nganggo karét salaku bahan utami tiasa ningkatkeun stabilitas sareng presisi ban, sareng ngagaduhan ciri tahan maké, tahan banting, résistansi tusuk, résistansi cimata, résistansi suhu luhur sareng tahan suhu handap.

♦ Fitur

Mantap, tepat, pangerjaan anu saé sareng pilihan bahan anu hadé tina karét, anggo - tahan, anti - slip, anti - tusukan, anti - cimata, suhu luhur sareng tahan suhu handap.

Mesin presisi, unggal jéntré pikeun ngahontal pas langkung saé sareng mobil sareng pamasangan langkung merenah ukuran ngaropea.

"Umur Panjang", "Penanganan Lemes" sareng "Nyaman Nyaman" mangrupikeun ciri konci anu ban Tirus.

Anjeunna ban tukang tiasa ngorbankeun umur panjang dugi ka 2,7 kali.

Ku ngirangan transmisi geter , éta nyayogikeun nyaman sareng ngabantosan nyegah kacapean, bahkan nalika touring jarak jauh.

Kinerja berkelanjutan babarengan sareng anu langkung luhur katahanan.

Struktur pigura anyar sacara nyata ningkatkeun motor stabilitas ngerem, setir tepat sareng corétan kaluar sudut anu hadé pisan.

Tingkat deformasi bangkai anu handap ningkatkeun kalenturan sareng intuisi ban motor.

Aya ogé daérah Taktak anu slick anu mastikeun cekelan anu hadé nalika condong kana sudut luhur.

Ditingkatkeun cekelan baseuh sareng garing.

Gancang pemanasan.

Nimble, penanganan diprediksi.

Gancang giliran.

MAXXIS MA-PRO

* Desain penampilan sareng rumus senyawa tapak,
Jantenkeun tahan résistansi anu saé
* Ngalancarkeun desain tapak tatu sareng laut
Ngaronjat babandingan, ningkatkeun kaamanan nyetir dina dinten hujan
Kalayan kinerja cekelan baseuh
* Desain struktural sampurna nyayogikeun anu saé
Kinerja penanganan stabil

motorcycle-tyre-(2)

MAXXIS CS-W1

* Formula majemuk anu hadé, résistansi anu saé
Abrasive
* Ngabuburit langkung aman sareng nyayogikeun cekelan anu saé
Taneuh sareng daya tarik
* Desain SIPE pikeun nguatkeun cekelan baseuh antara ban
Angkatan pikeun nguatkeun épék drainase
* Desain pola arah nyayogikeun
Kamampuan néwak baseuh saé pisan

motorcycle-tyre-(1)

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus.

Tambihkeun kirim hiji email ka sales@ruiyitools.com

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah.

Janten pembeli salajengna pikeun marios barang ieu.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Ngaran Rand Junmei
Nomer Modél CW060
Aplikasi Wisata Pantai Hiking Kémping Wisata
Bahan Baja
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami