Ban Motor

  • Motorcycle Tyre

    Ban Motor

    Ban motor didamel tina karét, tahan maké, anti skid, buktina tusuk, tahan cimata, tahan suhu luhur, tahan suhu handap, ngolah presisi. Salaku pabrik ban motor, urang tiasa ngalakukeun unggal detail, anu langkung cocog pikeun motor, langkung merenah pikeun dipasang, sareng ukuran ban motor ogé tiasa disesuaikan. Struktur pigura anu anyar sacara nyata ningkatkeun stabilitas ngerem motor, setir anu tepat sareng corétan kaluar sudut anu langkung saé.