Ban Ruiyi nyaéta tugas anu wajib merjuangkeun kaayaan wabah

Dina taun 2020, wabah radang paru-paru coronavirus nyebar di sakumna nagara. Dina merangan epidemi, ban Ruiyi, salaku mérek terkenal di industri, parantos aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosialna. Ngalangkungan tindakan praktis sapertos aktipkeun deui produksi, ngabantosan mitra sareng toko pikeun balik deui ka tempat anu aman, sareng ngalaksanakeun latihan pencegahan epidemi online, ban Ruiyi parantos ngedalkeun tekadna pikeun ngungkulan kasusah sareng kapercayaan dina ngungkulan kaayaan wabah sareng jalma-jalma sautami. nagara.

2e0c938f

Perlindungan komprehensif ti staf pabrik pikeun balik deui damel

Dina période anu istiméwa, lancarna produksi teras janten batu balast pikeun ngamankeun pangwangunan sosial sareng ékonomi. Ban Ruiyi parantos nyandak inisiatif pikeun nyandak tanggung jawab sosial. Dina premis ngalakukeun padamelan anu saé dina pencegahan sareng pangendali wabah, ban Ruiyi parantos maénkeun peran penting dina industri sareng aktipkeun damel sareng produksi. Puma radang paru-paru coronavirus parantos disiapkeun dina mimitina, ngarah grup nyusun rencana pencegahan 24 jam énggal pikeun radang paru-paru makuta anyar, sareng nyandak tindakan khusus sapertos pangukuran suhu sareng komuter, pengelolaan tuangeun di ruang makan, disinfeksi daérah umum sareng asrama, sareng sajabana, pikeun nyayogikeun padamel lingkungan anu aman sareng damel réspon anu leres pikeun wabah éta.

b21ff3a501ba577e19a8d9ec0ffc13e

Nyandak konsumén salaku pusat, jasa toko langkung aman

Toko ban Ruiyi ogé ngaréspon positip sareng ketat ngalaksanakeun tindakan pencegahan épidemik, sareng padamelan pencegahan épidemik nampi standar pamulangan pamaréntah lokal. Salaku tambahan pikeun pencegahan panyakit wabah dasar sapertos ngadeteksi suhu sareng desinféksi daérah padamelan, toko kalayan kondisina ogé ngalaksanakeun pamutahiran jasa, nyayogikeun jasa disinfeksi mobil sareng bahan pencegahan wabah pikeun palanggan anu sumping di toko, nyayogikeun jasa panto-ka-panto sareng jasa pick-up sareng pangiriman panto-ka-panto pikeun palanggan anu henteu merenah pikeun toko.

553d75197ad23f1bb6b8b551c98bc1e

Pangiriman kontinyu ngeunaan langkah-langkah pelindung pikeun ngabantosan pencegahan wabah

 Dina nyanghareupan kaayaan wabah, ban Ruiyi taat kana sumanget mérek "maju sareng henteu pernah lirén", aktipitas tanggung jawab sosial, ngabagi parahu anu sami sareng masarakat di sakumna nagara, sareng sacara aktif nyumbang kana perang ngalawan wabah éta . Ban Ruiyi bakal teras-terasan merhatoskeun kana kamajuan pencegahan sareng pangendalian, terus masihan sumbangan pikeun anti anti wabah, sareng yakin pisan yén wabah éta bakal éléh tungtungna!


Pos waktos: Okt-19-2020