Kandaraan luang luar

Pedaran pondok:

Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan. Produk ieu tiasa dianggo dina seueur waktos santai di luar ruangan, sapertos angkat ka taman pikeun piknik, angkat ka tempat ker di luar tiasa dianggo pikeun ngangkut sababaraha tuangeun, cai, suplai sareng sajabina. Buka lukisan lapangan, luang, jst tiasa dianggo kanggo ngepak barang-barang anu diperyogikeun, gampang dianggo.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan

1
2
3

♦ Anggo skénario

Produk ieu tiasa dianggo dina seueur waktos santai di luar ruangan, sapertos angkat ka taman pikeun piknik, angkat ka tempat luar tiasa dianggo pikeun ngangkut sababaraha tuangeun, cai, suplai sareng sajabina. Buka lukisan lapangan, luang, jst tiasa dianggo kanggo ngepak barang-barang anu diperyogikeun, gampang dianggo

q
l
n

♦ Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan

♦ Fitur

1, Gampang disimpen dina rohangan alit waé anu bakal ngahemat langkung seueur deui nalika ngalipet.

2, Konstruksi rangka waja kokoh.

3, Melu sacara merenah sareng gampang dibawa.

4, Pegangan Swivel pikeun gampang nyetir.

5, 8 '' / 7 "Karét beurat atanapi roda PU.

6, lawon poliéster 600D awét langkung kuat sareng beban langkung seueur deui

7, Cocog pikeun mawa peralatan olahraga, peralatan kémping, pakéan pantai, bahan kadaharan sareng ogé pikeun padamelan di lapangan, jsb.

8, troli leungeun ieu didamel tina waja pikeun kakuatan & daya tahan.

9, angkutan atanapi panyimpenan anu merenah.

10, Kapasitas maksimum 440 lbs.

♦ Anggo pamasangan

Produk ieu gampang dipasang. Mangga tingali manual instalasi sareng operasi

♦ Masihan pelanggan

Konsumén umumna ngalaporkeun yén pangaruh panggunaan saé, operasi saderhana, pamasangan anu merenah sareng kualitas luhur

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
   
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami