Utilitas Luar Ruangan Keranjang Dipat Dilipat

Pedaran pondok:

Mobil alat pilihan munggaran pikeun Keranjang Tilepan Luar Ruangan Dilipat Gorobag Tilepan, anu merenah, praktis sareng éfisién. perlindungan lingkungan.
Gampang diangkut: tiasa dirakit dina detik, teu kedah dirakit! Éta tiasa dilipet kana tas kanggo gampang disimpen. Ukuran leutik, cocog pikeun nempatkeun kana lomari, témbok atanapi batang mobil standar mana waé. Mobil utiliti anu ambruk cocog pisan pikeun balanja transportasi, jalan kaluar kulawarga atanapi salaku troli produk, cocog pisan kanggo perjalanan, perjalanan, liburan, kebon, taman, kémping, toko kelontong, kebon binatang, kagiatan olahraga outdoor atanapi ngan ukur mindahkeun hal.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mobil alat pilihan munggaran pikeun Utilitas Luar Ruangan Keranjang Dipat Dilipatanu merenah, praktis sareng éfisién. perlindungan lingkungan.

Gampang diangkut: tiasa dirakit dina detik, teu kedah dirakit! Éta tiasa dilipet kana tas kanggo gampang disimpen. Ukuran leutik, cocog pikeun nempatkeun kana lomari, témbok atanapi batang mobil standar mana waé. Mobil utiliti anu ambruk cocog pisan pikeun balanja transportasi, jalan kaluar kulawarga atanapi salaku troli produk, cocog pisan kanggo perjalanan, perjalanan, liburan, kebon, taman, kémping, toko kelontong, kebon binatang, kagiatan olahraga outdoor atanapi ngan ukur mindahkeun hal.

Fitur kaasup: cecekelan anu tiasa diatur pikeun gampang dibabawa, sareng 2 wadah cangkir bolong mastikeun kasalametan inuman
Angkutan anu merenah-cocog pisan pikeun alat-alat pikeun acara olahraga outdoor, konser, wisata taman, cocog pisan pikeun dianggo di bumi. Punten dicatet yén éta henteu cocog pikeun ngangkut budak.

Nyorong atanapi tarik:cecekelan ditarik sareng cecekelan push-pull adjustable sayogi pikeun pilihan anjeun. Cocog pisan pikeun dianggo di kebon, kaluar kulawarga atanapi salaku troli komoditi, cocog pisan pikeun ka pantai, kémping, acara olahraga outdoor sareng acara naon waé anu anjeun pikir cocog.

Kanopi anu tiasa dicabut sareng karinjang tonggong. Langit-langit anu tiasa dicabut bakalan ngajaga barang-barang anjeun tina hujan sareng sinar ultraviolét. Karinjang tukang ngajantenkeun panyimpenan langkung merenah.

Desain manusiawi:kandaraan roda opat ieu gaduh rem di payun sareng tukang pikeun ngendalikeun gerakanana nalika didorong atanapi ditarik. Jangkungna total trailer tiasa ngahontal 44 inci (sakitar 111.76 cm), ngamungkinkeun anjeun narik trailer kalayan nyaman.

Tilepan gancang sareng panyimpenan: desain kompak, dilipet janten ukuran mini, anjeun tiasa ngalipet ku hiji panangan; ngahémat waktos sareng rohangan, merenah pikeun ngalaksanakeun kabutuhan kebon anjeun.

Cecekelan adjustable: kalayan cecekelan anu tiasa diatur, éta tiasa muterkeun lancar numutkeun kabutuhan; gagangna moal murag, sareng jangkungna bakal dikonci ku sendi; teu kedah hariwang ngeunaan gerbong teu kaendahan.

Portabel, hemat ruang: tiasa narilep kana desain kompak teras lebet kana dus bawa anu dibérékeun pikeun disimpen dina batang mobil atanapi panyimpenan.

 

barang No. CW02
Bahan Baja sareng poliéster 600D
Ukuranna 67 × 41 × 46cm
Ukuran tilepan 46 × 17cm
Beurat 7.4kgs
Kapasitas 60kgs
MQQ 300 pcs
Ngepak 1pc / koper
barang No. CW03
Bahan Baja sareng poliéster 600D
Ukuranna 100x96x55cm
Ukuran tilepan 76x30x20cm
Beurat 11kgs
Kapasitas 120kgs
MQQ 300 pcs
Ngepak 1pc / koper

 

zx1
zx4
zx2
barang No. CW02
Bahan Baja sareng poliéster 600D
Ukuranna 67 × 41 × 46cm
Ukuran tilepan 46 × 17cm
Beurat 7.4kgs
Kapasitas 60kgs
MQQ 300 pcs
Ngepak 1pc / koper
1
H3d70524c8e364fa8975c9697a0c701ebZ
8
Lawon 600D Oxford
Bahan Tabung waja
Ukuranna 90x48x54cm
Paclomg Soze 30x20x76cm
Kapasitas 100kgs
Warna 120kgs
Logo Logo ngarobih
MQQ 300PCS
Dipaké Kémpingpantaimancing

 

zx45
zx34
zx5

♦ tampilan Detil

1
2
3

♦ Anggo skénario

Produk ieu tiasa dianggo dina seueur waktos santai di luar ruangan, sapertos angkat ka taman pikeun piknik, angkat ka tempat luar tiasa dianggo pikeun ngangkut sababaraha tuangeun, cai, suplai sareng sajabina. Buka lukisan lapangan, luang, sareng sajabana tiasa dianggo kanggo ngepak hal-hal anu diperyogikeun, gampang dianggo. Gerobak ieu sampurna pikeun perjalanan ka pasar, taman, pantai, acara olahraga, kémping, sareng seueur deui! 

zx55
zcff
zx555

♦ Anggo pamasangan

Produk ieu gampang dipasang. Mangga tingali manual instalasi sareng operasi.

Tambihkeun kirim hiji email ka sales@ruiyitools.com

♦ Masihan pelanggan

Konsumén umumna ngagambarkeun yén pangaruh pamakéanna saé, operasi saderhana, pamasangan anu merenah sareng kualitas luhur.

Janten pembeli salajengna pikeun marios barang ieu.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Ngaran Rand Junmei
Nomer Modél CW01
Aplikasi Wisata Pantai Hiking Kémping Wisata
Bahan Baja
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK