Pager Piaraan

  • Pet Fence

    Pager Piaraan

    Dijieunna tina logam beusi awét ku karat-buktina finish hideung; aksés panto ngaléngkah; 2 latere slide-bolt anu aman-ngonci.
    Pager piaraan latihan ngalipet datar pikeun panyimpenan anu merenah. Unggal pager ingon-ingon dipasangkeun sareng taruhan taneuh pikeun ngamankeun éta taneuh nalika dianggo di luar ruangan. Pager piaraan Léngkah-Liwat ogé kalebet penstabil sudut pikeun nambihan kaku sareng ngajaga konfigurasi pager piaraan.
    Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.