Pager Piaraan

Pedaran pondok:

Dijieunna tina logam beusi awét ku karat-buktina finish hideung; aksés panto ngaléngkah; 2 latere slide-bolt anu aman-ngonci.
Pager piaraan latihan ngalipet datar pikeun panyimpenan anu merenah. Unggal pager ingon-ingon dipasangkeun sareng taruhan taneuh pikeun ngamankeun éta taneuh nalika dianggo di luar ruangan. Pager piaraan Léngkah-Liwat ogé kalebet penstabil sudut pikeun nambihan kaku sareng ngajaga konfigurasi pager piaraan.
Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Gampang disimpen & diangkut

Latihan pager piaraan ngalipet datar pikeun neundeun merenah. Unggal pager ingon-ingon dipasangkeun sareng taruhan taneuh pikeun ngamankeun éta taneuh nalika dianggo di luar ruangan. Pager piaraan Léngkah-Liwat ogé kalebet penstabil sudut pikeun nambihan kaku sareng ngajaga konfigurasi pager piaraan.

Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.

Pen Latihan ngagaduhan 8 panel sambung (masing-masing panel 24W x 24H Inci) pikeun nyiptakeun 16 area hirup SQFT | Playpen cocog pikeun anjing alit dugi ka 16 inci jangkung.

Indéks / outdoor portabel maén 30 inci sareng pena latihan sareng panto; pikeun anjing jangkungna dugi ka 20 inci.

Dijieunna tina logam beusi awét ku karat-buktina finish hideung; aksés panto ngaléngkah; 2 latere slide-bolt anu aman-ngonci.

8 panél sambung, masing-masing ukuran 30 ku 24 inci; nyiptakeun dipager 16-méter pasagi.

Susunan dina sababaraha detik; kantun kabuka, bentukna, sareng sambung - henteu diperyogikeun alat; ngalipet datar pikeun neundeun kompak.

Pena Latihan Portabel anu saé pikeun panggunaan di jero ruangan & luar, e-mantel karat-preventif hideung ngajaga playpen anjing tina unsur-unsur & taruhan taneuh anu kalebet ngajaga pena dina jangkar kana taneuh
Teu kedah alat. Kantun dibuka, bentuk & sambungkeun playpen anjing babarengan, pena latihan tiasa disetél dina sababaraha detik & tilep datar pikeun gampang disimpen atanapi di perjalanan.

Léngkah-Liwat Panto

Panto ngaléngkah-nembé aya dua selang slide-bolt anu aman sareng nyayogikeun aksés gampang sareng gampang pikeun jalan piaraan anjeun - atanapi kanggo anjeun nalika anjeun kedah nyayogikeun sapertos ngeusian cai sareng mangkok tuangeun.

Gancang & Gampang Ngumpulkeun

Smaksadkeun muka tabél sareng klip éta babarengan sareng klip anu kalebet. Konpigurasikeun piaraan anjeun dina bentuk buleud atanapi pasagi dina sababaraha detik.

 

Merek Mobil alat Ruiyi
Nami Mobil alat outdoor
Modél HW-001
Tekstur matéri Lawon Oxford + pipa beusi
Ukuranna 82 * 56 * 2CM
gaya Gaya Amérika
Tandle Perawatan semprot
Bantalan 150KG
Ngepak Kantong luar tunggal
NW / GW 12KG / 13KG

 

8afcf952
c33
gg

♦ Anggo skénario

Di daérah liar atanapi di jero rohangan sareng tempat anu lega, jaga piaraan dina kurungan kanggo ngajagi aranjeunna tina ngaji sareng kaleungitan.

dd
ss
ssss

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun instalasi khusus。

Atanapi taros Kami.

♦ Masihan pelanggan

Kualitas eupan balik anu mésér saé, praktis sareng saderhana, kapasitas beban-bantosan, umur panjang, rakit anu merenah.

Kami ngarepkeun anjeun janten pembuat klausa salajengna.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK