Kabayang PU

Pedaran pondok:

Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.
Roda PU mangrupikeun pilihan anu populér pikeun aplikasi industri kusabab tiiseunana nalika dioperasikeun upami dibandingkeun sareng roda anu langkung hese sapertos waja atanapi beusi. Roda PU salaku nyerep shock sareng ngabantosan bantalanana. Éta ogé nyerep nabrak tina rupa bumi anu henteu rata. Nganggo kabayang PU tibatan waja sacara signifikan tiasa ngirangan tingkat noise pikeun ngabantosan karyawan anjeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.

Roda PU mangrupakeun pilihan populér dina aplikasi industri kusabab tiiseunana dina operasi upami dibandingkeun sareng roda anu langkung sesah sapertos waja atanapi beusi. Roda PU salaku nyerep shock sareng ngabantosan bantalanana. Éta ogé nyerep nabrak tina rupa bumi anu henteu rata. Nganggo kabayang PU tibatan baja tiasa ngirangan tingkat noise pikeun ngabantosan pangrungu karyawan anjeun. 

Roda PU aturan dina aplikasi dimana mayungan lantai penting pisan. Roda PU bakal nyimpang sareng nyiptakeun tapak suku anu jauh langkung ageung tibatan bahan roda anu langkung sesah, sapertos nilon. Wewengkon permukaan anu langkung ageung ieu ngabantosan ngirangan konsentrasi setrés dina lantai sareng ngajaga bentukna langkung saé pikeun waktos anu langkung lami. Pikeun pepelakan anu lantai na mahal sareng kritis pikeun operasi anjeun, roda PU tiasa janten pilihan anu langkung dipikaresep.

Mangpaat sanésna pikeun Roda PUdina aplikasi industri mangrupikeun koefisien gesekan bahan. Nilai ieu ngajelaskeun babandingan gaya gesekan antara dua awak sareng gaya anu mencétkeun aranjeunna sasarengan. Permukaan anu langkung kasar condong ngagaduhan nilai efektif anu langkung luhur sedengkeun permukaan anu langkung lemes langkung handap kusabab gesekan anu dihasilkeun nalika diteken sasarengan.

Roda PU condong janten bahan anu grippy, janten koefisien gesekan anu langkung luhur tiasa ngabantosan ngajantenkeun gerobak anu ditarik. Pertimbangan anu penting nalika ngageser tiasa janten masalah pikeun bahan roda anu langkung sesah. 

Roda PU ogé nyayogikeun daya tarik anu saé pikeun nyetir roda sareng ngabantosan pikeun ngirangan jumlah beban dina roda pikeun ngahontal kakuatan penggerak anu dipikahoyong.

Merek Mobil alat Ruiyi
Nami Mobil alat outdoor
Modél HW-001
Tekstur matéri Lawon Oxford + pipa beusi
Ukuranna 82 * 56 * 6CM
gaya Gaya Amérika
Tandle Perawatan semprot
Bantalan 150KG
Ngepak Kantong luar tunggal
NW / GW 12KG / 13KG
4
3
5

♦ Anggo skénario

Roda dina sababaraha kendaraan

q
ds
fgs

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus

Atanapi taros Kami

♦ Masihan pelanggan

Pakem anu saé, henteu gampang dieunakeun, langkung tahan maké, kinerja anu raoseun

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
Warna Warna anu dikustomisasi
Logo Logo ngarobih
MOQ 500 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami