PU

  • PU wheel

    Kabayang PU

    Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.
    Roda PU mangrupikeun pilihan anu populér pikeun aplikasi industri kusabab tiiseunana nalika dioperasikeun upami dibandingkeun sareng roda anu langkung hese sapertos waja atanapi beusi. Roda PU salaku nyerep shock sareng ngabantosan bantalanana. Éta ogé nyerep nabrak tina rupa bumi anu henteu rata. Nganggo kabayang PU tibatan waja sacara signifikan tiasa ngirangan tingkat noise pikeun ngabantosan karyawan anjeun.