Roda karét

Pedaran pondok:

Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.
Salah sahiji manpaat anu paling penting tina roda Karét nyaéta kamampuanna pikeun nyerep henteu rata daérah pikeun masihan langkung lancar, bébas tina nabrak sareng ngoyagkeun.
Ieu penting pisan nalika ngangkut kargo hipu.
Nalika dianggo sasarengan sareng kastor, roda pneumatik gaduh manpaat anu signifikan, diantarana:
Kamampuh beban ageung. Roda karét populér, aplikasi industri kusabab kapasitas muatanana ageung.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kualitasna saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.

Salah sahiji manpaat anu paling penting tina  Roda karét nyaéta kamampuanana pikeun nyerep henteu rata bumi pikeun nyayogikeun langkung lancar, bébas tina nabrak sareng ngoyagkeun.

Ieu khususna penting nalika ngangkut kargo hipu.

Nalika dianggo sasarengan sareng kastor, roda pneumatik gaduh manpaat anu signifikan, diantarana:

Kamampuh beban ageung. Roda karét populér, aplikasi industri kusabab kapasitas muatanana ageung.

Aranjeunna ngamungkinkeun gampang ngangkut mesin ageung atanapi beurat ngalangkungan bumi campuran.

Alus teuingnyerep shock. Dipikawanoh pikeun kamampuan transportasi anu lancar, roda pneumatik mangrupikeun pilihan anu hadé nalika mindahkeun barang anu rapuh atanapi lemes.

Operasi cukup dina setélan jero ruangan sareng outdoor, roda Karét tiasa nyerep jumlah kejutan anu langkung ageung tibatan anu matak sanésna.

Kamampuh. Kombinasi fitur nyerep shock sareng pola tapak anu aya ngajantenkeun roda pneumatik saé kanggo operasi. Aranjeunna tiasa tahan sababaraha lapangan luar bari masihkeun transportasi anu lancar.

Ngirangan noise. Noise tiasa dianggap faktor résiko di seueur tempat padamelan, janten kamampuan ngangkut beban sacara sepi ngajantenkeun roda pneumatik urang janten pilihan anu hadé.

Sedengkeun anu kauntungantina Roda karét ngaleungitkeun karugian, aya sababaraha faktor anu kedah diperhatoskeun. Karugian utama kabayang Karét mangrupikeun résiko corétan.

Roda pneumatik sacara tradisional diwangun ku hawa anu dieusi karét, tapi, ayeuna aya henteu-datar, karét dieusi Karét anu mitigasi résiko éta.

Résiko sanés anu pakait sareng Roda karét nyaéta kamungkinan paningkatan kabayang-flutter, nanging, ieu tiasa gampang direngsekeun ku cara ningkatkeun kalungguhan swivel.

Gaya Datar Gratis
Jumlah Sedeng 110
Bahan Karét Termoplatis Karét didaur
Ngaran Produk Roda karét
MQQ 100 pcs
Warna hideung
Aplikasi Produksi sababaraha produk karét
Ukuranna Ukuran Adat
Lebar adat
Jenis Roda Gaya Tirus
Tempat Asalna Qingdao Cina
Wangunna Cirle
Pakét Kantong / kotak
Waktos pangiriman 3Days
Fungsi Résistansi maké tahan minyak sareng tahan banting

 

jj

♦ Anggo skénario

Roda dina sababaraha kendaraan.

Milih anu kabayang karét sareng kastor penting pisan pikeun épisién sareng épéktip ngalengkepan padamelan anu tangtu.

Tanpa fitur anu leres, kastor anjeun tiasa ngalaman karuksakan atanapi henteu ngagaduhan kaamanan anu diperyogikeun.

Pikeun ngahindaran jebakan, urang teras-terasan tujuan pikeun digawe sareng konsumén caket pikeun mastikeun yén aranjeunna ngadamel pilihan anu tepat pikeun spésifikasi aplikasi anu dihaja.

Roda karét mangrupakeun pilihan populér pikeun aplikasi ieu:

Aplikasi otomotif.

Pabrikan.

Perlindungan produk.

Sistem roda karét standar urang tiasa ngaropea.

q

♦ Anggo pamasangan

Tingali manual produk pikeun pamasangan khusus.

Atanapi taros Kami.

♦ Masihan pelanggan

Pakem anu saé, henteu gampang dieunakeun, langkung tahan maké, kinerja anu raoseun.

Kami ngarepkeun anjeun janten pembuat klausa salajengna.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Ngaran Rand Junmei
Nomer Modél 110
Aplikasi Produksi sababaraha produk karét
Bahan Karét Termoplastik, karét didaur
Kapasitas 100
Warna hideung
Logo Logo ngarobih
MOQ 100 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami