Kabayang Karét

  • Rubber wheel

    Roda karét

    Kualitas saé, praktis sareng saderhana, kapasitas bantalan ageung, umur panjang, perakitan anu merenah.
    Salah sahiji manpaat anu paling penting tina roda Karét nyaéta kamampuanna pikeun nyerep henteu rata daérah pikeun masihan langkung lancar, bébas tina nabrak sareng ngoyagkeun.
    Ieu penting pisan nalika ngangkut kargo hipu.
    Nalika dianggo sasarengan sareng kastor, roda pneumatik gaduh manpaat anu signifikan, diantarana:
    Kamampuh beban ageung. Roda karét populér, aplikasi industri kusabab kapasitas muatanana ageung.