gerobak

Pedaran pondok:

Gerobak roda diwangun tina taneuh sareng anu dipikiran profesional.
Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan.
Dulang gauge beurat anu ditingkatkeun bakal ngerjakeun padamelan paling beurat.
Ban bébas datar ngamungkinkeun panggunaan kontinyu dina situs padamelan paling hese.
Gerobak roda diwangun tina taneuh sareng anu dipikiran profesional.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

The gerobak diwangun tina taneuh sareng propésional dina pikiran.

Pilihan kahiji tina wahana luang outdoor, merenah, praktis sareng éfisién. Perlindungan lingkungan.

Dulang gauge beurat anu ditingkatkeun bakal ngerjakeun padamelan paling beurat.

Ban bébas datar ngamungkinkeun panggunaan kontinyu dina situs padamelan paling hese.

The gerobak diwangun tina taneuh sareng propésional dina pikiran.

Dulang gauge beurat anu ditingkatkeun bakal ngerjakeun padamelan paling beurat.

Ban bébas datar ngamungkinkeun panggunaan kontinyu dina situs padamelan paling hese.

Beurat tugas beurat sareng nyokong dukungan hartosna gerobak roda siap pikeun naon waé propésional atanapi boga bumi tiasa miceun éta.

Cecekelan baja Pakem kanyamanan nyadiakeun ningkat kakuatan jeung daya tahan.

Dulang baja mulus sareng karéta jero bakal nganteurkeun mangtaun-taun jasa.

Unit ieu ogé ngagaduhan ban pneumatik 2-lapis kalayan bantalan nilon anu gampang digulung.

Gagang waja tangguh ku cekelan kanyamanan.

Didamel di Cina tina komponén global.

Ti mimiti mulsa dugi ka diberesihan umum, gerobak roda ieu nyaéta ukuran sampurna pikeun seueur padamelan sakuriling imah.

Dulang baja seamless sareng gagang gagang kai anu dilapis segel bakal nganteurkeun mangtaun-taun jasa.

fnj
cx
1111

♦ Anggo skénario

Anjeun tiasa nganggo ieu gerobak mawa barang nalika anjeun ngalereskeun kebon sareng padang rumput hejo.

Éta pisan merenah ngagunakeun sareng beurat leutik.

♦ Anggo pamasangan

Produk ieu gampang dipasang. Mangga tingali manual instalasi sareng operasi.

Atanapi taros Kami.

♦ Masihan pelanggan

Konsumén umumna ngalaporkeun yén pangaruh panggunaan saé, operasi saderhana, pamasangan anu merenah sareng kualitas luhur.

Kami ngarepkeun anjeun janten pembuat klausa salajengna.

♦ Ihtisar

Detil Gancang  
Laju Asalna Qingdao, Cina
Kapasitas 100
Warna hideung
Logo Logo ngarobih
MOQ 100 pcs
Kamampuh suplai  
Kamampuhan Suplai 50000 Potongan / potongan per Taun
Pangiriman bungkusan  
Bungkusan Rincian kotak karbon  
Palabuhan Qingdao palabuhan di Cina  
Conto Gambar  
Anjog waktos② Jumlah (Potongan) 1-300> 300Est. Waktos (dinten)
Pikeun disawalakeun  

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naha produk anjeun tiasa nyandak logo tamu?

    A: Leres

     

    Q: Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

    A: Leres

     

    Q: Kumaha produk anjeun diwangun? Naon bahan na aya?

    A: Timer dikembangkeun atanapi ngarobih Bahan: waja, beusi, plastik, kaén, jsb

     

    Q: Sabaraha lami teu ngembangkeun kapang anjeun nyandak?

    A: 7 dinten

     

    Q: Naha anjeun ngeusi cetakan? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

    A: Biaya muatan kapang, cutatan numutkeun kaayaan produk khusus konsumén sareng kuantitas.

     

    Q: Sabaraha lami kapang anjeun dianggo normal? Kumaha carana ngajaga sapopoé?

    A: Kapasitas unggal kapang

     

    T: Sabaraha 10 taun beberesih sareng perawatan normal?

    A: Kapasitas produksi gumantung kana jumlah kapang anu béda.

     

    Q: Naon prosés produksi anjeun?

    A: Palanggan nangtoskeun jumlah produk, gaya, cutatan, kontrak, pamayaran, produksi sareng pangiriman

     

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

    A: 2-3 bulan, dasar sareng kuantitas khusus

     

    Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order pikeun produk anjeun?

    A: Upami kitu, naon jumlah minimum order? Henteu,

     

    Q: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

    A: 800 méter pasagi, nilai kaluaran 50 milyar

     

    Q: Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

    A: 3-5 taun rata-rata, gumantung kana kaayaan produk khusus,

     

    Q: Naon kategori khusus produk anjeun?

    A: 1. Tanjakan ngalereskeun mobil

    2. Wahana rekreasi luar

    3. Alat kebon (rak kembang sareng rumah kaca)

    4. kandang piaraan

    5. Mobil alat kebon

    6. PU kabayang

    7. Kabayang karét

    8. tanjakan Atv

     

    Q: Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?

    A: Transfer bank

     

    T: Grup sareng pasar mana anu cocog pikeun produk anjeun?

    A: Kelompok kahirupan sadidinten biasa,

     

    T: Nagara sareng daérah mana anu diékspor produk anjeun?

    A: USA, Canada, UK, France, America, Europe, jsb

     

    Q: Naha produk anjeun épéktip? Naon kaunggulan anu khusus?

    A: Leres, produk anu sami, kami gaduh bahan sareng harga anu langkung saé.

     

    T: Naha perusahaan anjeun ilubiung dina pameran? Naon detil na?

    A: Ilubiung dina paméran, Cina Impor sareng Ékspor Pameran, jsb

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami